Specialist in BMW
Het team van Autobedrijf Gijsbertsen staat voor u klaar. Heeft u een vraag? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. Liever gelijk een afspraak bij ons inplannen? Klik dan op de onderstaande button.
Contact opnemen Afspraak inplannen
 

Periodiek BMW onderhoud

BMW automaatbak spoelen

Automaatbak spoelen

Voorkom klachten en ga
vervuiling tegen, door uw automaatbak preventief te laten spoelen. Naast de standaard spoelbeurt, bieden wij ook een uitgebreide beurt aan.
BMW airco service

Walnut Blasting

Heeft uw BMW last van verminderd vermorgen of loopt de motor onregelmatig na koude start? Dan is het mogelijk dat de inlaatkanalen van uw BMW vervuild zijn. De oplossing? Walnut Blasting.
BMW roetfilter reinigen

Roetfilter reinigen

Het vervangen van een roetfilter is niet altijd de beste optie. Dit brengt vaak onnodig hoge kosten met zich mee. Vandaar dat wij ook de mogelijkheid bieden tot het reinigen van uw filter.
 

Bezoek onze werkplaats

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die wij verrichten? Of zou u graag met ons meekijken terwijl wij onderhoud aan uw BMW verrichten? U bent van harte welkom bij ons in de werkplaats. Wel adviseren wij u vooraf een afspraak in te plannen, zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor zowel u, als uw BMW hebben. 
Neem contact met ons op
AUTOBEDRIJF GIJSBERTSEN Rijnseweg 7
3984 NG  Odijk (Utrecht)030 275 0912
06 101 35461

Openingstijden:
Ma-vr: 8.00 - 18.00 uur
Za: op afspraak