Wanneer er een melding in uw dashboard verschijnt, is het fijn om snel duidelijkheid te krijgen over de ernst van uw BMW storing.

Om diagnose te laten stellen aan uw BMW bent u bij ons aan het juiste adres. Onze technisch specialisten beschikken over originele BMW diagnose (uitlees) apparatuur. Hierdoor is het coderen, programmeren of updaten van uw BMW voor ons ook geen probleem. Wij gebruiken hiervoor software, zoals bijvoorbeeld ISTA/P.

ISTA/P is een afkorting van Integrated Service Technical Application/Programming. ISTA/P wordt gebruikt om alle gecodeerde en geprogrammeerde modules in uw BMW uit te lezen, aan te passen en te programmeren. ISTA/P voorziet ons van alle informatie en elektronische “tools” om uw BMW van compleet en juist onderhoud te voorzien. Uiteraard kunt u ook voor bijvoorbeeld het updaten van uw navigatie bij ons terecht.

BMW uitlezen spacer BMW diagnose


BMW storing oplossen

Universele garages hebben vaak moeite met het beoordelen en analyseren van storingen in uw BMW. Het komt daardoor dus voor dat er onnodige reparaties worden uitgevoerd. Wij beschikken over originele BMW diagnose apparatuur. Hierdoor kunnen wij doelgericht en snel een diagnose stellen, waardoor u onnodig hoge kosten en lange wachttijden voorkomt.

Wij helpen u snel weer op weg!
Door een grote voorraad aan nieuwe, originele onderdelen kunnen wij u snel weer op weg helpen na een storingsmelding.
Maak een afspraak

BMW storing oplossen spacer Storingsmelding?

Bezoek onze werkplaats

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die wij verrichten? Of zou u graag met ons meekijken terwijl wij onderhoud aan uw BMW verrichten? U bent van harte welkom bij ons in de werkplaats. Wel adviseren wij u vooraf een afspraak in te plannen, zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor zowel u, als uw BMW hebben. 
Neem contact met ons op
AUTOBEDRIJF GIJSBERTSEN Rijnseweg 7
3984 NG  Odijk (Utrecht)030 275 0912
06 101 35461

Openingstijden:
Ma-vr: 8.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 13.00 uur