Wij, van Autobedrijf Gijsbertsen, beschikken over speciaal MINI gereedschap, waaronder de originele diagnose- en programmeringsapparatuur. Doordat wij uiteenlopende specialisten in onze werkplaats hebben rondlopen, beschikken wij over specifieke kennis voor onderhoud en reparatie aan uw MINI. Het door ons uitgevoerde onderhoud en de reparaties, worden conform strenge fabrieksvoorschriften verricht. Hierdoor bent u verzekerd van het behoud van uw fabrieksgarantie!

CBS & Keyreader

Ieder voertuig heeft van tijd tot tijd onderhoud nodig. De nieuwere MINI modellen beschikken over het innovatieve onderhoudssysteem CBS (Condition Based Service), waardoor het voertuig automatisch aangeeft wanneer een servicebeurt gewenst is. Dit wordt aangegeven door middel van een service melding in de boordcomputer.

Behoud van fabrieksgarantie van uw MINI spacer Houd uw onderhoudshistorie compleet


Daarnaast slaat uw MINI vanaf bouwjaar 2006 en nieuwer, belangrijke voertuiginformatie op in de autosleutel. Zo kunnen wij voertuiggegevens, zoals de kilometerstand, het chassisnummer en de onderhoudsbehoefte gemakkelijk uitlezen. De opgeslagen informatie wordt door middel van de elektronische KeyReader benaderd. Een gemakkelijke tool om de servicebehoefte van uw MINI in kaart te brengen.

Wij kunnen de uitgevoerde service aanmelden bij MINI, of uploaden naar de boordcomputer van het voertuig. De online onderhoudshistorie blijft zo up to date, waardoor uw MINI zijn waarde behoudt.

Onderhoud volgens MINI richtlijnen

  • Motorolie verversen
  • Luchtfilter(s) vervangen
  • Oliefilter vervangen
  • Remblokken monteren
  • Remvloeistof verversen
  • Interieurfilter(s) vervangen
  • Bougies vervangen
  • Voertuigcheck
  • Brandstoffilter(s) vervangen
  • Aircoservice

Zou u graag het onderhoud aan uw MINI laten uitvoeren door Autobedrijf Gijsbertsen, specialist in MINI? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, of plan direct een afspraak in.
Plan onderhoud in voor uw MINI

Onderhoud volgens MINI richtlijnen spacer MINI via sleutel uitlezen

Bezoek onze werkplaats

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die wij verrichten? Of zou u graag met ons meekijken terwijl wij onderhoud aan uw BMW verrichten? U bent van harte welkom bij ons in de werkplaats. Wel adviseren wij u vooraf een afspraak in te plannen, zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor zowel u, als uw BMW hebben. 
Neem contact met ons op
AUTOBEDRIJF GIJSBERTSEN Rijnseweg 7
3984 NG  Odijk (Utrecht)030 275 0912
06 101 35461

Openingstijden:
Ma-vr: 8.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 13.00 uur