Periodiek onderhoud aan uw BMW voorkomt vaak onverwachtse kosten. Vandaar dat wij u adviseren uw BMW niet alleen regelmatig op de verplichte APK punten na te laten kijken, maar ook preventief, periodiek onderhoud in te plannen. Zo kunt u met een veilig gevoel op weg en voorkomt u achterstallig onderhoud. 

Automaatbak BMW spoelen

Wij adviseren u om de bakolie in de automaatbak van uw BMW preventief te spoelen, om vervuiling tegen te gaan en klachten te voorkomen. We spreken dan van een bakspoelbeurt, waarbij we de bak eerst doorspoelen met de bakolie die erin zit. Vervolgens halen we de huidige olie uit uw automaatbak, waarna we deze weer vullen met, de door BMW voorgeschreven, nieuwe bakolie.

Ook bieden we de uitgebreidere bakspoelbeurt aan. Hierbij vervangen we niet alleen de bakolie van uw BMW, maar ook de carterpan, stekkerdoorvoer en het filter van de automaatbak worden vervangen.

Is de automaatbak van uw BMW toe aan een bakspoelbeurt? U kunt via de onderstaande button direct een afspraak bij ons inplannen. Heeft u vragen over dit preventieve onderhoud? Neem dan gerust contact me ons op voor meer informatie.

BMW automaatbak spoelen 1 spacer BMW automaatbak spoelen 2


BMW roetfilter reinigen

Ervaart u problemen met uw BMW diesel roetfilter, neem dan contact met ons voor diagnose. Meestal zijn er meerdere opties en wij denken altijd met u mee om de beste oplossing voor uw roetfilter probleem te vinden. Vaak is vervangen niet meteen de beste optie, wij bieden een reinigingsbehandeling aan welke aanzienlijk in de kosten zal schelen met een nieuw filter.

Plan periodiek onderhoud in

Bezoek onze werkplaats

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die wij verrichten? Of zou u graag met ons meekijken terwijl wij onderhoud aan uw BMW verrichten? U bent van harte welkom bij ons in de werkplaats. Wel adviseren wij u vooraf een afspraak in te plannen, zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor zowel u, als uw BMW hebben. 
Neem contact met ons op
AUTOBEDRIJF GIJSBERTSEN Rijnseweg 7
3984 NG  Odijk (Utrecht)030 275 0912
06 101 35461

Openingstijden:
Ma-vr: 8.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 13.00 uur