Autobedrijf Gijsbertsen is een onafhankelijke specialist in BMW en heeft meer dan een halve eeuw ervaring als het aankomt op BMW onderhoud en BMW service. Wij werken uitsluitend met originele BMW onderdelen en geloven in transparantie naar de klant. Dit is terug te zien in een open en laagdrempelige communicatie en onze open werkplaats. U als klant bent welkom om mee te kijken wanneer wij bezig zijn met uw auto.

Meerdere service specialisten

Ons hechte team bestaat uit meerdere service specialisten. Iedere monteur heeft een eigen specialisatie, waardoor wij op vele vakgebieden gerichte service kunnen bieden. Wij vinden innovatie belangrijk en werken dan ook met de laatste technieken.

Persoonlijke aandacht voor klanten spacer Meerdere service specialisten


Persoonlijke aandacht voor klanten

Wij geloven in persoonlijke aandacht voor onze klanten, zodat wij u een passende service kunnen bieden. Heeft u een uitdaging op het gebied van onderhoud of reparaties? Neem gerust contact met ons op, wij denken graag met u mee.

Gemakkelijk online een afspraak inplannen? Vele afspraken kunnen via onze online agenda ingepland worden. Komt u er toch niet helemaal uit, of zou u graag meer informatie krijgen over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op.


Bezoek onze werkplaats

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die wij verrichten? Of zou u graag met ons meekijken terwijl wij onderhoud aan uw BMW verrichten? U bent van harte welkom bij ons in de werkplaats. Wel adviseren wij u vooraf een afspraak in te plannen, zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor zowel u, als uw BMW hebben. 
Neem contact met ons op
AUTOBEDRIJF GIJSBERTSEN Rijnseweg 7
3984 NG  Odijk (Utrecht)030 275 0912
06 101 35461

Openingstijden:
Ma-vr: 8.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 13.00 uur