Staat u op het punt een BMW occasion aan te schaffen? Of bent u op zoek naar een gebruikte BMW? Wij, van Autobedrijf Gijsbertsen, kunnen u daarbij helpen door middel van een eerlijk en onafhankelijk technisch advies. Een dienst die u, als particulier, helpt de juiste keuze te maken. Met een aankoopkeuring, verkleind u de kans op een miskoop. Is er gefraudeerd met de occasion, dan is de kans groot dat dit tijdens de keuring aan het licht komt.

Aandachtspunten aankoopkeuring

In een aankoopkeuring wordt u toekomstige auto gecontroleerd op tal van punten, wordt het voertuig uitgelezen en wordt er altijd een proefrit uitgevoerd. Dit betekent dat u zeker bent van een onafhankelijk deskundig en betrouwbaar kwaliteitsoordeel. Onderstaand vindt u een aantal punten waar wij tijdens een keuring altijd aandacht aan besteden:

 • Controle logische tellerstand (op basis van slijtage)
 • Lakdikte wordt gemeten en controle op (voormalige) schades
 • De occasion wordt nagekeken op de brug
 • Vloeistoffen controle
 • Uitlezen op (eventueel gewiste) foutcodes
 • Proefrit
 • Uitlezen van de sleutel (vanaf bouwjaar 2006), voor digitale onderhoudshistorie

Op zoek naar een BMW occasion? spacer Onafhankelijk, deskundig kwaliteitsoordeel


De uitkomst van de keuring wordt met u besproken, waarna u een objectieve lijst met eventuele reparatie- en/of aandachtspunten van ons ontvangt. Hiermee kunt u eventueel terug naar de verkopende partij. Zo ben u als koper van een occasion of tweedehands auto in staat een goede inschatting te maken of het verstandig is om de auto aan te schaffen. Wanneer er (kleine) reparatie- of aandachtspunten uit de aankoopkeuring naar voren komen, maken wij direct een vrijblijvende offerte voor u op, zodat u weet welke kosten deze punten met zich meebrengen.

Voordelen aankoopkeuring

 • Eerlijk en onafhankelijk advies
 • Meteen duidelijk beeld van de staat van de BMW
 • Voorkomt onnodige kosten achteraf
 • Open werkplaats: u kunt meekijken tijdens de keuring


Aankoopkeuring door specialist in BMW

Wij realiseren ons dat er vaak haast bij een koop geboden is, aangezien een verkoper de auto liever niet reserveert, als er geen zekerheid is met betrekking tot een koop. Vandaar dat wij ernaar streven de afspraak op vrij korte termijn met u in te plannen. Voor het maken van een afspraak, adviseren wij u dan ook telefonisch contact met ons op te nemen.
Aankoopkeuring inplannen

Voordelen aankoopkeuring BMW ocassion spacer BMW aankoopkeuring inplannen

Bezoek onze werkplaats

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die wij verrichten? Of zou u graag met ons meekijken terwijl wij onderhoud aan uw BMW verrichten? U bent van harte welkom bij ons in de werkplaats. Wel adviseren wij u vooraf een afspraak in te plannen, zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor zowel u, als uw BMW hebben. 
Neem contact met ons op
AUTOBEDRIJF GIJSBERTSEN Rijnseweg 7
3984 NG  Odijk (Utrecht)030 275 0912
06 101 35461

Openingstijden:
Ma-vr: 8.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 13.00 uur