Een juiste afstelling van het onderstel van uw BMW is cruciaal voor het weggedrag. Merkt u dat uw BMW ander weggedrag vertoont, bijvoorbeeld na een stoeprandje te hebben geraakt of na de montage van een nieuwe set wielen, laat dan diagnose stellen aan het onderstel. Dankzij onze ervaring en het werken met de juiste apparatuur, kunnen wij direct een juiste diagnose stellen en reparatie advies geven. De juiste onderdelen hebben wij op voorraad, waardoor u snel weer op weg kunt.

Wij beschikken over de nieuwste apparatuur om uw wagen perfect uit te lijnen, de wielen te matchen en balanceren. Uiteraard kunt u voor het plaatsen van verlagingsveren of bijvoorbeeld een schroefset ook bij Autobedrijf Gijsbertsen terecht.

BMW uitlijnen spacer BMW laten uitlijnen?


BMW laten uitlijnen

Om de banden van uw BMW goed te onderhouden, is het belangrijk om uw voertuig regelmatig te laten uitlijnen. Met goed uitlijnen heffen we afwijkingen in de wielstanden op. Deze afwijkingen kunnen optreden wanneer u bijvoorbeeld door een gat in de weg bent gereden. Het opnieuw uitlijnen van uw BMW zorgt ervoor dat de banden regelmatiger slijten en hierdoor langer meegaan. Ook na aanpassingen aan het onderstel is het belangrijk om uw BMW uit te laten lijnen.

Wanneer uitlijnen
Ervaart u één of meerdere onderstaande klachten? Maak dan een afspraak voor het uitlijnen van uw BMW bij Autobedrijf Gijsbertsen.

  • Trilling in het stuurwiel
  • Banden slijten schuin af
  • De wagen trekt naar links of rechts
  • Het stuur staat scheef

Voordelen van het uitlijnen van uw BMW spacer BMW onderstel aanpassen


Monteren en balanceren

Het balanceren van de wielen is het in balans brengen van de velg en band. Dit moet altijd gebeuren na monteren van nieuwe banden. Dit uitbalanceren gebeurt op een apparaat waarbij het wiel op toeren wordt gebracht en men kan zien waar de onbalans zit. Deze haalt men weg door lood op de velg te plaatsen waardoor de velg en band bij elk toerental in balans blijft. Wij beschikken over een ultramodern apparaat met drukrol, welke oneffenheden in het loopvlak detecteert, waardoor trillingen kunnen ontstaan tijdens het rijden. Ervaart u trillingen met rijden? Maak dan een afspraak voor het balanceren van de wielen.

BMW verlagen

Vindt u dat uw BMW net te hoog op zijn wielen staat? Ook voor het verlagen van uw BMW, of het plaatsen van een schroefset, kunt u bij ons terecht. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw wagen? Kom langs of plan een afspraak met een van onze service adviseurs.
Neem contact met ons op

Balanceer uw BMW wielen spacer BMW wielen laten monteren en balanceren

Bezoek onze werkplaats

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die wij verrichten? Of zou u graag met ons meekijken terwijl wij onderhoud aan uw BMW verrichten? U bent van harte welkom bij ons in de werkplaats. Wel adviseren wij u vooraf een afspraak in te plannen, zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor zowel u, als uw BMW hebben. 
Neem contact met ons op
AUTOBEDRIJF GIJSBERTSEN Rijnseweg 7
3984 NG  Odijk (Utrecht)030 275 0912
06 101 35461

Openingstijden:
Ma-vr: 8.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 13.00 uur