Dient uw BMW voorzien te worden van een APK keuring? Plan gemakkelijk online een keuring in. Wenst u dit te combineren met een onderhoudsbeurt? Ook dit is vaak op korte termijn mogelijk. Bent u benieuwd naar hoe wij te werk gaan? Lees dan verder of neem contact met ons op voor meer informatie.


BMW service & kwaliteit

Wat kunt u van Autobedrijf Gijsbertsen verwachten? Bij ons staat BMW service, kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop. Zo denken wij graag met u mee wanneer het aankomt op (toekomstig) onderhoud, zodat u niet alleen op korte termijn weet wat u kan verwachten.

  • Ingevuld keuringsrapport met eventuele reparatieaanbeveling(en)
  • Vooraf kostenindicatie, dus geen verrassingen achteraf
  • Gecertificeerde en gekwalificeerde APK keurmeesters
  • Afspraak op korte termijn, gemakkelijk in te plannen
  • APK keuring klaar terwijl u wacht

BMW APK keuring bij specialist spacer BMW service en kwaliteit


APK keuring online inplannen

Ruim voordat uw APK verloopt, ontvangt u van ons een reminder waarin we u uitnodigen een afspraak te maken. De afspraak kunt u bij ons zelf online plannen (knop onderaan pagina maken: APK plannen), maar uiteraard kunt ook even bellen met een van onze service adviseurs. Zij kunnen u ook advies geven over eventueel uit te voeren onderhoud aan uw BMW, zodat deze zaken gecombineerd kunnen worden. Wilt u wachten op de keuring? Dat kan bij ons uiteraard onder het genot van een kopje koffie in een rustige wachtruimte.

Duidelijke offerte, BMW service en advies

Mocht uw BMW niet meteen goedgekeurd worden, dan zal een reparatieadvies volgen, inclusief een vrijblijvende offerte met daarin de werkzaamheden die noodzakelijk zijn voor goedkeur. Onze BMW service adviseurs nemen vooraf altijd contact met u op om de offerte te bespreken. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan wanneer u de auto ophaalt.

Offerte BMW onderhoud spacer Afkeurpunten aan uw BMW tijdens de APK keuring?


Wat is een APK keuring?

De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring ter bevordering van de verkeersveiligheid en ter bescherming van het milieu.

In Nederland staat de keuringsplicht beschreven in de Wegenverkeerswet 1994 en daarvan afgeleide regelingen. Volgens deze regelgeving moet u uw personenauto, bedrijfsauto of aanhangwagen met een toegestane maximum massa van 3.500 kg, jaarlijks of om de twee jaar laten keuren. Afhankelijk van het voertuig, de datum dat deze voor het eerst op de weg is toegelaten, én het soort brandstof, moet dat vanaf het derde of vierde levensjaar. Na deze eerste keuring vindt de eerstvolgende keuring plaats na één of twee jaar.

De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw BMW de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw BMW blijft dus belangrijk!
Maak een afspraak

 

Afspraak BMW APK keuring spacer Eerlijk en betrouwbaar BMW advies

Bezoek onze werkplaats

Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die wij verrichten? Of zou u graag met ons meekijken terwijl wij onderhoud aan uw BMW verrichten? U bent van harte welkom bij ons in de werkplaats. Wel adviseren wij u vooraf een afspraak in te plannen, zodat u er zeker van bent dat wij tijd voor zowel u, als uw BMW hebben. 
Neem contact met ons op
AUTOBEDRIJF GIJSBERTSEN Rijnseweg 7
3984 NG  Odijk (Utrecht)030 275 0912
06 101 35461

Openingstijden:
Ma-vr: 8.00 - 18.00 uur
Za: 9.00 - 13.00 uur